Харчові фосфати в технології м’ясопродуктів

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті досліджень визначено буферні ємності фосфатних препаратів, що характеризують їхню здатність не тільки змінювати рівень рН в м’ясних системах, а й стабілізувати його в потрібному діапазоні. Це дає можливість класифікувати фосфатні препарати за технологічною дією і при виробництві м’ясопродуктів обґрунтовано підійти до вибору харчових фосфатів при вирішенні конкретних практичних завдань.
As a result of researches the buffer capacity of phosphate products, describing their ability to not only change the pH in meat systems, but also to stabilize it in the right range. This makes it possible to classify phosphate preparations in the technological effect and the production of meat grounded approach to the selection of food phosphates in solving specific practical problems.

Опис

Ключові слова

технологія, technology, м’ясні системи, буферна ємність, фосфатні препарати, meat system, buffer capacity, phosphate preparations, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Харчові фосфати в технології м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 6. – С. 25–27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced