Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тіста
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті описани позитивний вплив поверхнево-активних речовин на бродильну мікрофлору
The article describes the positive effect of surfactants on the fermentation microflora
The article describes the positive effect of surfactants on the fermentation microflora
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, мікрофлора, бродіння, microflora, fermentation
Бібліографічний опис
Скрипник, Д. В. Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на активність дріжджової мікрофлори при бродінні тіста / Д. В. Скрипник, О. В. Бортнічук // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 61.