Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Об’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.
The technology of hot drinks based on instant coffee, lactose-free milk and herbal drink was chosen as the object of the research. The organoleptic indicators of the obtained coffee drinks were evaluated by the method of sensory analysis by a group of respondents of different ages and articles.
The technology of hot drinks based on instant coffee, lactose-free milk and herbal drink was chosen as the object of the research. The organoleptic indicators of the obtained coffee drinks were evaluated by the method of sensory analysis by a group of respondents of different ages and articles.
Опис
Ключові слова
кава, гарячі напої, сенсорний аналіз, заклади ресторанного господарства, coffee, hot drinks, sensory analysis, restaurants, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Старостенко, О. Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування / О. Старостенко, І. М. Силка, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 66