Естетична подача страви – відмінний апетит
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
страви, продукти, заклади ресторанного господарства, респонденти, dishes, products, restaurants, respondents, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мельник, Т. В. Естетична подача страви – відмінний апетит / Т. В. Мельник, О. В. Матиящук, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 2 листопада 2022 р., м. Харків. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2022. – С. 346-347