Естетична подача страви – відмінний апетит

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

страви, продукти, заклади ресторанного господарства, респонденти, dishes, products, restaurants, respondents, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мельник, Т. В. Естетична подача страви – відмінний апетит / Т. В. Мельник, О. В. Матиящук, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 2 листопада 2022 р., м. Харків. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2022. – С. 346-347

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced