Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторан, організація, дизайн, ергономіка, освітлення, restaurant, organization, design, ergonomics, lighting, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommend / О. Kamets, О. Kuzmin, О. Niemirich, О. Matyiashchuk // Scientific theories and practices as an engine of modern development : XII International scientific and practical conference, February 28 – March 1, 2024. – Bratislava, Slovakia : International Scientific Unity, 2024. – Pp. 47-51

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced