Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторан, організація, дизайн, ергономіка, освітлення, restaurant, organization, design, ergonomics, lighting, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommend / О. Kamets, О. Kuzmin, О. Niemirich, О. Matyiashchuk // Scientific theories and practices as an engine of modern development : XII International scientific and practical conference, February 28 – March 1, 2024. – Bratislava, Slovakia : International Scientific Unity, 2024. – Pp. 47-51