Anti-age menu for hospitality industry
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The thesis deals with the patterns of anti-age nutrition and health effects, and perspectives of implementation of anti-age menu in hospitality industry.
У тезах розгляното особливості anti-age харчування та його вплив на здоров’я, перспективи впровадження anti-age меню в індустрії гостинності.
У тезах розгляното особливості anti-age харчування та його вплив на здоров’я, перспективи впровадження anti-age меню в індустрії гостинності.
Опис
Ключові слова
aging, старіння, well-being, благополуччя, anti-ageing diet, anti-ageing раціон, anti-age menu, anti-age меню, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Tsyrulnikova, V. Anti-age menu for hospitality industry / V. Tsyrulnikova, О. Tyshchenko, Y. Bloshchuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.3. – C. 194