Переваги використання відновлювальних джерел енергії в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

відновлювальні джерела енергії, харчова промисловість, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, renewable energy sources, food industry

Бібліографічний опис

Бойко, В. О. Переваги використання відновлювальних джерел енергії в харчовій промисловості / В. О. Бойко, С. В. Бойко // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики : матеріали 12-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 8 вересня 2023 р. – Одеса : ОНЕУ, 2023. – С. 550–551.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced