Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Майонези та соуси–це популярні та перспективні продукти харчування, що займають провідне місце серед виробництва та споживання різних соусів та приправ на жировій основі. Майонез легко засвоюється організмом та може використовуватись для харчування всіх груп населення, в тому числі для профілактичного, лікувального та дієтичного харчування. Його використовують не тільки як приправу до різноманітних кулінарних страв для підвищення їх поживності та збагачення смаку, що сприяє збудженню апетиту і покращення травлення, але і як самостійний бутербродний продукт.
Mayonnaises and sauces are popular and promising food products that take a leading place in the production and consumption of various fat-based sauces and seasonings. Mayonnaise is easily absorbed by the body and can be used for nutrition of all population groups, including preventive, therapeutic and dietary nutrition. It is used not only as a seasoning for various culinary dishes to increase their nutrition and enrich the taste, which helps stimulate the appetite and improve digestion, but also as an independent sandwich product.
Mayonnaises and sauces are popular and promising food products that take a leading place in the production and consumption of various fat-based sauces and seasonings. Mayonnaise is easily absorbed by the body and can be used for nutrition of all population groups, including preventive, therapeutic and dietary nutrition. It is used not only as a seasoning for various culinary dishes to increase their nutrition and enrich the taste, which helps stimulate the appetite and improve digestion, but also as an independent sandwich product.
Опис
Ключові слова
майонез, компаунд, харчування, контроль виробництва, mayonnaise, compound, food, production control, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Тарнавський, І. С. Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною / І. С. Тарнавський, В. О. Бахмач / Topical issues of modern science, society and education : 5 th International scientific and practical conference, November 28-30, 2021. – Kharkiv, Ukraine, 2021. – Pp. 616-622