Перспективи застосування ферменту ксиланази у виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто питання щодо застосування ферменту ксиланази у виготовлення хлібобулочних виробів з цільнозмеленого борошна або з сортового борошна з додаванням висівок для покращання їх споживчих характеристик.
The paper considers the use of the xylanase enzyme in the manufacture of bakery products from wholemeal flour or from varietal flour with the addition of bran to improve their consumer characteristics.
The paper considers the use of the xylanase enzyme in the manufacture of bakery products from wholemeal flour or from varietal flour with the addition of bran to improve their consumer characteristics.
Опис
Ключові слова
цільнозернове борошно, ксиланаза, хлібобулочні вироби, харчові волокна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, whole wheat flour, xylanase, bakery products, dietary fiber
Бібліографічний опис
Дейнега, Д. Перспективи застосування ферменту ксиланази у виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон / Д. Дейнега, Є. Буркацький, Ю. Бондаренко // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 107–108.