Вплив насіння льону на випікання тістових заготовок

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі встановлено, що у виготовленні пшеничного хліба додавання насіння льону зумовлює підвищення в’язкості тістової системи, що в подальшому зумовлює більш повільне прогрівання тістових шарів під час випікання та подовжує тривалість випікання тістових заготовок та 3…6 хв порівняно з контролем без насіння.
The study found that in the manufacture of wheat bread, the addition of flax seeds increases the viscosity of the dough system, which subsequently causes slower heating of the dough layers during baking and prolongs the duration of baking dough pieces by 3...6 min compared to the control without seeds.

Опис

Ключові слова

хліб пшеничний, насіння льону, тісто, тривалість випікання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, wheat bread, flax seeds, dough, baking time

Бібліографічний опис

Бондаренко, Ю. Вплив насіння льону на випікання тістових заготовок / Ю. Бондаренко, Г. Андронович, К. Жученко // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі ; Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 144–145.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced