Дослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировини

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описані результати дослідження емульгуючої здатності напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням нетрадиційної білокумісної сировини.
The results of the study of the emulsifying ability of semi-finished products in the dough shell using non-traditional white flour raw materials are described.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, емульсія, м’ясні системи, рослинні білки, emulsion, meat systems, vegetable proteins

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження емульгуючої здатності заморожених напівфабрикатів з комбінованим складом сировини / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 23–24.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced