Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас

Ескіз

Дата

2022

Автори

Страшинський, Ігор Мирославович
Пасічний, Василь Миколайович
Фурсік, Оксана Петрівна
Єпішкін, Сергій Сергійович

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано результати досліджень використання гідроколоїдів у складі варених ковбас.
The results of research on the use of hydrocolloids in the composition of cooked sausages are described.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, гідроколоїди, варені ковбаси, hydrocolloids, boiled sausages

Бібліографічний опис

Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік, С. С. Єпішкін // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced