Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.
The method of extending the storage period by using elements of "active packaging" for sausage products of the cooked group is substantiated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, активне пакування, термін зберігання, active packaging, shelf life

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 109–111

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced