Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.
The method of extending the storage period by using elements of "active packaging" for sausage products of the cooked group is substantiated.
The method of extending the storage period by using elements of "active packaging" for sausage products of the cooked group is substantiated.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, активне пакування, термін зберігання, active packaging, shelf life
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 109–111