Спосіб приготування фаршу варених ковбас (Патент на винахід № 62609)

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб приготування фаршу варених ковбас, що включає додавання води, фосфатної суміші, кухонної солі, наповнювачів, спецій, який відрізняється тим, що воду попередньо пом’якшують фізичними або хімічними методами.
Preparation of minced cooked sausages, which includes adding water, phosphate mixture, salt, fillers, spices, characterized in that the pre-softened water by physical or chemical methods.

Опис

Ключові слова

варені ковбаси, cooked sausages, фосфатна суміш, вода, phosphate mixture, water, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 62609 А, 7 А22С11/00, 5/00. Спосіб приготування фаршу варених ковбас / Гончаров Г. І., Фоменко В. В., Страшинський І. М.. - № 20021210622; Заявл. 15.04.2003; Опубл. 15.12.2003. Бюл.№ 12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced