Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У роботі представлено результати розроблення здобного виробу булочки «Шкільної з висівками», збагаченої пшеничними висівками, як джерела харчових волокон. Розроблений виріб сприятиме розширенню асортименту хлібобулочних виробів для харчування школярів відповідно до рекомендацій запроваджених реформою шкільного харчування.
The paper presents the results of the development of a bun product “School bran bun” enriched with wheat bran as a source of dietary fiber. The developed product will help to expand the range of bakery products for schoolchildren's nutrition in accordance with the recommendations of the school nutrition reform.

Description

Citation

Буркацький, Є. Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів / Є. Буркацький, Д. Дейнега, Ю. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 152.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By