Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі представлено результати розроблення здобного виробу булочки «Шкільної з висівками», збагаченої пшеничними висівками, як джерела харчових волокон. Розроблений виріб сприятиме розширенню асортименту хлібобулочних виробів для харчування школярів відповідно до рекомендацій запроваджених реформою шкільного харчування.
The paper presents the results of the development of a bun product “School bran bun” enriched with wheat bran as a source of dietary fiber. The developed product will help to expand the range of bakery products for schoolchildren's nutrition in accordance with the recommendations of the school nutrition reform.

Опис

Ключові слова

пшеничні висівки, здобний булочний виріб, харчові волокна, шкільне харчування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, wheat bran, bun product, dietary fiber, school meals

Бібліографічний опис

Буркацький, Є. Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів / Є. Буркацький, Д. Дейнега, Ю. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 152.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced