Вивчення властивостей олійних екстрактів орегано

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використані теоретичні та експериментальні методи дослідження. Органолептичні властивості олійного екстракту вивчені за методикою сенсорного аналізу через показники зовнішнього вигляду, запаху та інтенсивності запаху, кольору і консистенції. Визначено густину олійного екстракту пікнометричним методом, кислотне та пероксидне числа методом індикаторного титрування.
Theoretical and experimental methods used of research. The organoleptic properties of the oil extract were studied by the following methods sensory analysis through indicators of appearance, odor and intensity odor, color, and consistency. The density of the oil extract was determined by the pycnometric method, acid and peroxide numbers by the indicator titration method.

Опис

Ключові слова

олійні екстракти, орегано, олія орегано, екстракт, сировина, оil extracts, oregano, oregano oil, extract, raw materials, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Криштоф, В. Вивчення властивостей олійних екстрактів орегано / В. Криштоф, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 191.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced