Підготовка фахівців хімічної промисловості в ключі технічного регламенту на косметичну продукцію

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Національний університет харчових технологій – це потужний навчально-науковий комплекс, до складу якого входить 11 фахових коледжів по всій Україні, 3 філії та 2 Інститути післядипломної освіти. Для забезпечення якості підготовки фахівців випускові кафедри університету мають договори про співпрацю з підприємствами харчової, хімічної, фармацевтичної та біотехнологічної промисловості, проектними і науково-дослідними установами.
The National University of Food Technologies is a powerful educational and research complex, which includes 11 professional colleges throughout Ukraine, 3 branches and 2 institutes of postgraduate education. To ensure the quality of training, the university's graduate departments have cooperation agreements with enterprises of the food, chemical, pharmaceutical and biotechnology industries, design and research institutions.

Опис

Ключові слова

хімічні технології, технічний регламент, хімія, освітні програми, chemical technologies, technical regulations, chemistry, educational programs, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Подобій, О. Підготовка фахівців хімічної промисловості в ключі технічного регламенту на косметичну продукцію / О. Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 314–315.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced