Цільова ферментація виробів з м’яса птиці

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.
The expediency of using phosphates in the technology of poultry meat products is described.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ферментація, м’ясо птиці, fermentation, poultry meat

Бібліографічний опис

Гармаш, Д. В. Цільова ферментація виробів з м’яса птиці / Д. В. Гармаш, В. М. Пасічний, С. А. Сенніков // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 126–127.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced