Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.
The influence of proteases of microbiological origin on the indicators of various types of meat is described.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, протеази, автоліз, proteases, autolysis

Бібліографічний опис

Шведюк, Д. А. Протеази мікробіологічного походження для регуляції автолізу м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022.– С. 118–119.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced