Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контексті

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гастрономічний туризм, gastronomic tourism, гастрономічна культура, gastronomic culture, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Вогулкіна, Д. Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контекстіт / Д. Вогулкіна, Т. Мірзодаєва // Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції-фестивалю, 19–20 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : КНУКіМ, 2022. – С. 163–167.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced