Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS

Ескіз недоступний

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.
It was established that samples of lavender extracts contain a sufficient amount of vital trace elements, while the content of toxic elements does not pose a threat.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, лаванда вузьколиста, екстракт лаванди, масспектрометрія, метод ICP/MS, lavender extract, microelement storage, mass spectrometry

Бібліографічний опис

Таволжан, А. А. Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS / А. А. Таволжан, Т. М. Бойчук, М. В. Мілюкін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 262.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced