Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS
Ескіз недоступний
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.
It was established that samples of lavender extracts contain a sufficient amount of vital trace elements, while the content of toxic elements does not pose a threat.
It was established that samples of lavender extracts contain a sufficient amount of vital trace elements, while the content of toxic elements does not pose a threat.
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, лаванда вузьколиста, екстракт лаванди, масспектрометрія, метод ICP/MS, lavender extract, microelement storage, mass spectrometry
Бібліографічний опис
Таволжан, А. А. Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS / А. А. Таволжан, Т. М. Бойчук, М. В. Мілюкін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 262.