Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення

Ескіз недоступний

Дата

2024

Автори

Сокол, Єва Віталіївна
Пащенко, Богдан Сергійович

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Авторами показано, що застосування Lean-мислення у процесі релокації виробничих потужностей допомагає операторам ринку харчової продукції зменшити втрати, пов’язані з їх переміщенням та логістичними викликами, зберегти або навіть підвищити ефективність виробничих процесів у нових екстремальних умовах, підвищити гнучкість та адаптивність компанії до непередбачуваних змін на ринку, оптимізувати витрати і запаси, зосередивши ресурси на ключових виробничих процесах, що, в свою чергу, доводить дієвість його інструментів для підприємств харчової галузі, які стикаються з подібними викликами під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.
The authors have demonstrated that the application of Lean Thinking in the process of relocating production facilities helps food market operators reduce losses associated with relocation and logistical challenges, maintain or even improve the efficiency of production processes under new extreme conditions, enhance the company's flexibility and adaptability to unpredictable market changes, and optimize costs and inventory by focusing resources on key production processes. This, in turn, proves the effectiveness of Lean tools for food industry enterprises facing similar challenges during the full-scale invasion of Ukraine by russia.

Опис

Ключові слова

якість і безпека харчових продуктів, LEAN-виробництво харчової продукції, кафедра експертизи харчових продуктів, quality and safety of food products, LEAN-Food Production, relocation of food market operators, релокація операторів ринку харчової продукції

Бібліографічний опис

Сокол, Є. Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення / Є. Сокол, Б. Пащенко // Тренди LEAN-виробництва та пакування харчових продуктів : матеріали ХІІI Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 17 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 49–51.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced