Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
верблюжина, макроелементи, мікроелементи, незамінні амінокислоти, camellia, macroelements, microelements, irreplaceable amino acids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Грицкевич, А. Розширення асортименту м'ясних страв за рахунок верблюжини / А. Грицкевич, Л. Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 6 жовтня 2022 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 153–155.