Про можливості розширення аюрведичної продукції з природними рослинними джерелами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження та запропоновані рецептури аюрведичних страв сприяють популяризації здорового, повноцінного способу життя відповідно до аюрведичних рекомендацій. Вони поширюють аюрведичне вчення в Україні, дозволяють розширити асортимент страв аюрведичної кулінарії в меню закладів ресторанного господарства та аюрведичних центрів, а також привертають увагу до Аюрведи — давньої науки про здоров’я тіла, розуму й способу життя. Представлені підходи підкреслюють актуальність персоналізованого харчування відповідно до індивідуальної конституції людини (доші).
The conducted research and proposed recipes for Ayurvedic dishes contribute to the popularization of a healthy, full-fledged lifestyle in accordance with Ayurvedic recommendations. They spread Ayurvedic teachings in Ukraine, allow to expand the range of Ayurvedic culinary dishes in the menus of restaurant establishments and Ayurvedic centers, and also draw attention to Ayurveda - the ancient science of health of the body, mind and lifestyle. The presented approaches emphasize the relevance of personalized nutrition in accordance with the individual human constitution (dosha).

Опис

Бібліографічний опис

Про можливості розширення аюрведичної продукції з природними рослинними джерелами / Н. Е. Фролова, О. А. Польова, Д. Ю. Цикало, В. М. Віноградов, П. В. Демчук, П. С. Біленький // Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. – 2023. – Том 34 (73), № 1. – С. 242–247.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в