Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Безпалько, В. І. Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Безпалько Вячеслав Ігорович ; наук. керівник Сергій Дмитрович Беседа. – Київ, 2024. – 77 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в