Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Безпалько, В. І. Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 133 Галузеве машинобудування / Безпалько Вячеслав Ігорович ; наук. керівник Сергій Дмитрович Беседа. – Київ, 2024. – 77 с.