Проєкт холодильника м'ясоконсервного заводу місткістю 6000 т у м. Одеса
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, холодильник, м’ясоконсервний завод, проектування, санітарно-гігієнічні норми, зберігання м’ясних продуктів, refrigerator, meat cannery, designing, sanitary and hygienic standards, storage of meat products
Бібліографічний опис
Яремчук, Д. В. Проєкт холодильника м'ясоконсервного заводу місткістю 6000 т у м. Одеса : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 142 Енергетичне машинобудування / Яремчук Дем’ян Васильович ; наук. керівник Володимир Іванович Бондар. – Київ, 2024. – 70 с.