Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Зроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін.
A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.
Опис
Ключові слова
крупи, якість, гречка, овес, ячмінь, cereals, quality, buckwheat, oats, barley, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна круп'яних культур / Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, І. В. Бублик, Ю. П. Степчук, П. В. Раташнюк // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 12. - С. 44-45.