Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено результати досліджень впливу екструзійного оброблення на мікрофлору екструдованих зернових сумішей з насінням льону.
The investigation results of the extrusion processing effect on the microflora of extruded cereal mixtures with flax seeds have been presented.
Опис
Ключові слова
термін придатності, срок годности, shelf life, насіння льону, екструдовані зернові суміші, мікрофлора, flax seeds, extruded cereal mixtures, microflora, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, Н. М. Грегірчак // Зерно і хліб, 2009. - № 4. - С. 51-52.