Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено результати досліджень впливу екструзійного оброблення на мікрофлору екструдованих зернових сумішей з насінням льону. The investigation results of the extrusion processing effect on the microflora of extruded cereal mixtures with flax seeds have been presented.

Опис

Ключові слова

термін придатності, срок годности, shelf life, насіння льону, екструдовані зернові суміші, мікрофлора, flax seeds, extruded cereal mixtures, microflora, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, Н. М. Грегірчак // Зерно і хліб, 2009. - № 4. - С. 51-52.

Зібрання