Обробка та зберігання пшеничних зародків
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено хімічний склад пшеничних зародків. Розроблено спосіб і режими їх сушіння опроміненням хвилями мм- та ІЧ- діапазонів. Визначено вплив обробки на харчову цінність та санітарну якість.
The chemical composition of wheat germ has been defined. Methods and modes of wheat germ drying with the help of radiation of mm-waves and infrared ranges have been developed. The influence of processing on the nutritional value and sanitary quality has been defined.
Опис
Ключові слова
пшеничні зародки, хімічний склад поживних компонентів, конвективне сушіння, мікрохвильове опромінення, wheat germ, chemical composition of nutrients, microwave irradiation, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Обробка та зберігання пшеничних зародків / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2001. - № 2. - С. 15-17.