Розвиток концепції Zero-waste для харчової промисловості у контексті сталого розвитку
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Упровадження концепції Zero-waste є складовою частиною «зеленої» економіки, а у технологіях харчових продуктів вона є важливим чинником створення стійкої та відповідальної системи харчування. Інновації у цій сфері спрямовані на ефективне використання ресурсів, на створення якісно нових продуктів, що відповідають вимогам сучасного ринку, запитам споживача та забезпечують захист довкілля. Концепція Zero-waste у технологіях харчових продуктів стає базовим необхідним принципом для розвитку європейського суспільства в умовах зростаючої екологічної свідомості.
The implementation of the Zero-waste concept is an integral part of the "green" economy, and in food technology it is an important factor in creating a sustainable and responsible food system. Innovations in this area are aimed at the efficient use of resources, at creating qualitatively new products that meet the requirements of the modern market, consumer demands and ensure environmental protection. The Zero-waste concept in food technology is becoming a basic and necessary principle for the development of European society in the context of growing environmental awareness.
The implementation of the Zero-waste concept is an integral part of the "green" economy, and in food technology it is an important factor in creating a sustainable and responsible food system. Innovations in this area are aimed at the efficient use of resources, at creating qualitatively new products that meet the requirements of the modern market, consumer demands and ensure environmental protection. The Zero-waste concept in food technology is becoming a basic and necessary principle for the development of European society in the context of growing environmental awareness.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Розвиток концепції Zero-waste для харчової промисловості у контексті сталого розвитку / Н. О. Стеценко // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : матеріали VІІ Міжнародної конференції, 23-25 грудня 2024 р. – Дніпро : Журфонд, 2024. – С. 199–200.