Розвиток концепції Zero-waste для харчової промисловості у контексті сталого розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Упровадження концепції Zero-waste є складовою частиною «зеленої» економіки, а у технологіях харчових продуктів вона є важливим чинником створення стійкої та відповідальної системи харчування. Інновації у цій сфері спрямовані на ефективне використання ресурсів, на створення якісно нових продуктів, що відповідають вимогам сучасного ринку, запитам споживача та забезпечують захист довкілля. Концепція Zero-waste у технологіях харчових продуктів стає базовим необхідним принципом для розвитку європейського суспільства в умовах зростаючої екологічної свідомості.
The implementation of the Zero-waste concept is an integral part of the "green" economy, and in food technology it is an important factor in creating a sustainable and responsible food system. Innovations in this area are aimed at the efficient use of resources, at creating qualitatively new products that meet the requirements of the modern market, consumer demands and ensure environmental protection. The Zero-waste concept in food technology is becoming a basic and necessary principle for the development of European society in the context of growing environmental awareness.

Опис

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Розвиток концепції Zero-waste для харчової промисловості у контексті сталого розвитку / Н. О. Стеценко // Інноваційні технології в науці та освіті. Європейський досвід : матеріали VІІ Міжнародної конференції, 23-25 грудня 2024 р. – Дніпро : Журфонд, 2024. – С. 199–200.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в