Розробка рецептурної композиції органічних козинаків зниженої цукроємності на основі насіння соняшника

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто шляхи зниження цукромісткості східних солодощів по типу козинаків шляхом вилучення цукру з рецептури виробів. Для з'єднання підготовленого насіння соняшника запропоновано використовували сироп на основі гідратованого гуміарабіку та патоки з додаванням суміші сушених овочів та прянощів. Запропоновано формування виробів здійснювати шляхом наповнення підготовлених форм масою з наступною термообробкою виробів.
Ways of reducing the sugar content of oriental sweets such as kozinaki by removing sugar from the product recipe are considered. To combine prepared sunflower seeds, it is proposed to use a syrup based on hydrated gum arabic and molasses with the addition of a mixture of dried vegetables and spices. It is proposed to form products by filling prepared forms with the mass with subsequent heat treatment of the products.

Опис

Ключові слова

східні солодощі, насіння соняшника, органічні кондитерські вироби, зниження цукроємкості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, oriental sweets, sunflower seeds, organic confectionery, reduced sugar content

Бібліографічний опис

Король, О. Розробка рецептурної композиції органічних козинаків зниженої цукроємності на основі насіння соняшника / О. Король, А. Божок, О. Кохан // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів: реалії та майбутнє : І Всеукраїнська науково-практична конференція, 17 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – C. 14-15

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced