Перспективи удосконалення технології донатів підвищеної харчової цінності
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено характеристику борошняного виробу донату. Запропоновано шляхи покращення його харчової цінності за рахунок часткової заміни пшеничного борошна борошном з бобових культур, а виготовлення начинки проводити на основі пюре з ягід кизилу.
The flour product donat is characterized. Ways of improving its nutritional value are proposed by partially replacing wheat flour with flour from legumes, and making the filling based on dogwood berry puree.
The flour product donat is characterized. Ways of improving its nutritional value are proposed by partially replacing wheat flour with flour from legumes, and making the filling based on dogwood berry puree.
Опис
Ключові слова
донат, начинка, кизил, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, харчова цінність, donut, filling, dogwood berry, nutritional value
Бібліографічний опис
Соцька, А. Перспективи удосконалення технології донатів підвищеної харчової цінності /А. Соцька, С. Саєнко, О. Кохан // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 133