Розроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропі
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена можливість виробництва зефіру зі статусом органічний при заміні патоки на органічний інвертний сироп. Встановлені основні параметри приготування інвертного сиропу на основі органічного цукру та вплив його використання на заміну традиційної патоки при виробництві зефіру на агарі. Встановлено, що показники якості розробленого зефіру наближаються до традиційного зефіру на патоці.
The possibility of producing marshmallows with organic status by replacing molasses with organic invert syrup was investigated. The main parameters of preparing invert syrup based on organic sugar and the effect of its use on replacing traditional molasses in the production of marshmallows on agar were established. It was established that the quality indicators of the developed marshmallows are close to traditional marshmallows on molasses.
The possibility of producing marshmallows with organic status by replacing molasses with organic invert syrup was investigated. The main parameters of preparing invert syrup based on organic sugar and the effect of its use on replacing traditional molasses in the production of marshmallows on agar were established. It was established that the quality indicators of the developed marshmallows are close to traditional marshmallows on molasses.
Опис
Ключові слова
органічні кондитерські вироби, зефір, інвертний сироп, показники якості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, organic confectionery, marshmallow, invert syrup, quality indicators
Бібліографічний опис
Горб’як, О. Розроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропі / О. Гороб’як, Ю. Камбулова, О. Кохан // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник матеріалів VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, 21 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 115-117