Розроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропі

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджена можливість виробництва зефіру зі статусом органічний при заміні патоки на органічний інвертний сироп. Встановлені основні параметри приготування інвертного сиропу на основі органічного цукру та вплив його використання на заміну традиційної патоки при виробництві зефіру на агарі. Встановлено, що показники якості розробленого зефіру наближаються до традиційного зефіру на патоці.
The possibility of producing marshmallows with organic status by replacing molasses with organic invert syrup was investigated. The main parameters of preparing invert syrup based on organic sugar and the effect of its use on replacing traditional molasses in the production of marshmallows on agar were established. It was established that the quality indicators of the developed marshmallows are close to traditional marshmallows on molasses.

Опис

Ключові слова

органічні кондитерські вироби, зефір, інвертний сироп, показники якості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, organic confectionery, marshmallow, invert syrup, quality indicators

Бібліографічний опис

Горб’як, О. Розроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропі / О. Гороб’як, Ю. Камбулова, О. Кохан // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник матеріалів VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, 21 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 115-117

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced