Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes

Ескіз недоступний

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР
The paper highlights the role of prerequisite programs as essential components for ensuring hygienic conditions and mitigating potential safety hazards in restaurant production processes, facilitating effective HACCP implementation

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, програми-передумови, НАССР, безпечність харчових продуктів, ресторанна індустрія, виробничі процеси, prerequisite programs, food safety, restaurant industry, production processes

Бібліографічний опис

Darmohrai, A. O. Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes / A. O. Darmohrai, O. V. Kuzmin, O. V. Mykhailova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 123–124

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced