Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР
The paper highlights the role of prerequisite programs as essential components for ensuring hygienic conditions and mitigating potential safety hazards in restaurant production processes, facilitating effective HACCP implementation
The paper highlights the role of prerequisite programs as essential components for ensuring hygienic conditions and mitigating potential safety hazards in restaurant production processes, facilitating effective HACCP implementation
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, програми-передумови, НАССР, безпечність харчових продуктів, ресторанна індустрія, виробничі процеси, prerequisite programs, food safety, restaurant industry, production processes
Бібліографічний опис
Darmohrai, A. O. Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes / A. O. Darmohrai, O. V. Kuzmin, O. V. Mykhailova // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 123–124