Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків

Ескіз недоступний

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У дослідженні аналізуються сучасні технології та інновації виробництва чізкейків, зокрема зміна рецептури, продовження терміну придатності та використання локальних молочних продуктів для розширення асортименту та підвищення якості чізкейків
The study investigates modern technologies and innovations in cheesecake production, focusing on recipe modification, shelf life extension, and the use of local dairy products to enhance the variety and quality of cheesecakes

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, чізкейк, технологія десертів, зміна рецептури, продовження терміну придатності, йогурт, заморожування, гідроколоїди, cheesecake, dessert technology, recipe modification, shelf life extension, yogurt, freezing, hydrocolloids

Бібліографічний опис

Селезньова, Д. Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків / Д. Селезньова, О. Нєміріч, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 330

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced