Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дослідженні аналізуються сучасні технології та інновації виробництва чізкейків, зокрема зміна рецептури, продовження терміну придатності та використання локальних молочних продуктів для розширення асортименту та підвищення якості чізкейків
The study investigates modern technologies and innovations in cheesecake production, focusing on recipe modification, shelf life extension, and the use of local dairy products to enhance the variety and quality of cheesecakes
The study investigates modern technologies and innovations in cheesecake production, focusing on recipe modification, shelf life extension, and the use of local dairy products to enhance the variety and quality of cheesecakes
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, чізкейк, технологія десертів, зміна рецептури, продовження терміну придатності, йогурт, заморожування, гідроколоїди, cheesecake, dessert technology, recipe modification, shelf life extension, yogurt, freezing, hydrocolloids
Бібліографічний опис
Селезньова, Д. Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків / Д. Селезньова, О. Нєміріч, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 330