Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком

Ескіз недоступний

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)
The study presents an innovative technology for producing mayonnaise sauce with oat milk, which reduces the product's caloric content by 19.9% and fat content by 21.1%, while increasing the levels of minerals (potassium, calcium, iron, phosphorus)

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, соус майонезний, вівсяне молоко, рецептура, калорійність, емульсія, mayonnaise sauce, oat milk, recipe, caloric content, emulsion

Бібліографічний опис

Дударєв, І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / І. М. Дударєв, О. В. Кузьмін // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced