Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)
The study presents an innovative technology for producing mayonnaise sauce with oat milk, which reduces the product's caloric content by 19.9% and fat content by 21.1%, while increasing the levels of minerals (potassium, calcium, iron, phosphorus)
The study presents an innovative technology for producing mayonnaise sauce with oat milk, which reduces the product's caloric content by 19.9% and fat content by 21.1%, while increasing the levels of minerals (potassium, calcium, iron, phosphorus)
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, соус майонезний, вівсяне молоко, рецептура, калорійність, емульсія, mayonnaise sauce, oat milk, recipe, caloric content, emulsion
Бібліографічний опис
Дударєв, І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / І. М. Дударєв, О. В. Кузьмін // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 21.