Definition of functional zones in restaurants according to HACCP
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2022
Автори
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктів
The study defines the procedure for functional zoning in restaurants according to HACCP principles to minimize contamination risks and ensure food safety
The study defines the procedure for functional zoning in restaurants according to HACCP principles to minimize contamination risks and ensure food safety
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, HACCP, функціональні зони, безпечність харчових продуктів, оцінка ризиків, ресторанна індустрія, functional zones, food safety, risk assessment, restaurant industry
Бібліографічний опис
Ohiichuk, S. Definition of functional zones in restaurants according to HACCP / S. Ohiichuk, O. Kuzmin // Scientific debates and prospective directions of scientific development : collection of scientific papers “ΛΌГOΣ” with materials from the III International Scientific and Practical Conference, Paris, 8 July 2022. – Paris-Vinnytsia : La Fedeltà & European Scientific Platform, 2022. – Pp. 147–148.