Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного 4,5% з розробленням процедури технічного обслуговування обладнання на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, сир кисломолочний, молоко, технологічні розрахунки, алергени, обслуговування обладнання, sour milk cheese, milk, technological calculations, allergens, equipment maintenance
Бібліографічний опис
Коваленко, А. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного 4,5% з розробленням процедури технічного обслуговування обладнання на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Коваленко Аліна Володимирівна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2024. – 172 с.