Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, НАССР, виробництво, молочна галузь, удосконалення, йогурт безлактозний, production, dairy industry, improvement, lactose-free yogurt

Бібліографічний опис

Клішин, М. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Клішин Микита Андрійович ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 154 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced