Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, НАССР, виробництво, молочна галузь, удосконалення, йогурт безлактозний, production, dairy industry, improvement, lactose-free yogurt
Бібліографічний опис
Клішин, М. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Клішин Микита Андрійович ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 154 с.