Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв волоського горіха
Loading...
Files
Date
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У дослідженні оцінено антиоксидантні властивості водно-спиртових настоїв із продуктів переробки волоського горіха та визначено перспективи їх застосування в інноваційних ресторанних технологіях
The study evaluates the antioxidant properties of water-alcohol infusions derived from walnut processing products, highlighting their potential applications in innovative restaurant technologies
The study evaluates the antioxidant properties of water-alcohol infusions derived from walnut processing products, highlighting their potential applications in innovative restaurant technologies
Description
Citation
Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв волоського горіха / М. С. Омельченко, О. В. Кузьмін, О. В. Нєміріч, О. М. Литовченко, О. В. Булах // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 160–161.