Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячене впливу інноваційних інгредієнтів на якість та безпечність сирників, що дозволяє збагатити їхню поживну цінність та підвищити привабливість у сучасній українській кухні
This study explores the impact of innovative ingredients on the quality and safety of syrnyky, enriching their nutritional value and enhancing their appeal in modern Ukrainian cuisine

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, страви з сиру, сирники, інноваційні інгредієнти, якість, безпечність, ресторанна індустрія, cheese dishes, syrnyky, innovative ingredients, quality, safety, restaurant industry

Бібліографічний опис

Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві / А. Дармограй, О. Кузьмін, Н. Стукальська, В. Хареба // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : матеріали 1-ї Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 132–135.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced