Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження присвячене впливу інноваційних інгредієнтів на якість та безпечність сирників, що дозволяє збагатити їхню поживну цінність та підвищити привабливість у сучасній українській кухні
This study explores the impact of innovative ingredients on the quality and safety of syrnyky, enriching their nutritional value and enhancing their appeal in modern Ukrainian cuisine
This study explores the impact of innovative ingredients on the quality and safety of syrnyky, enriching their nutritional value and enhancing their appeal in modern Ukrainian cuisine
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, страви з сиру, сирники, інноваційні інгредієнти, якість, безпечність, ресторанна індустрія, cheese dishes, syrnyky, innovative ingredients, quality, safety, restaurant industry
Бібліографічний опис
Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві / А. Дармограй, О. Кузьмін, Н. Стукальська, В. Хареба // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : матеріали 1-ї Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 132–135.