Implementation of a safety and quality control system for sauce production
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукції
The study focuses on identifying critical control points and corrective actions in sauce production processes, ensuring compliance with HACCP principles to guarantee food safety and enhance product quality
The study focuses on identifying critical control points and corrective actions in sauce production processes, ensuring compliance with HACCP principles to guarantee food safety and enhance product quality
Опис
Ключові слова
HACCP, sauce production, critical control points, food safety, quality control, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, виробництво соусів, критичні точки контролю, безпека харчових продуктів, контроль якості
Бібліографічний опис
Implementation of a safety and quality control system for sauce production / I. Dudarev, O. Zaporozhets, O. Kuzmin, O. Niemirich, M. Omelchenko // Modern research in science and education : proceedings of the 3rd International scientific and practical conference, 9–11 November 2023. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2023. – Pp. 188–191.