Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCP
This study explores the use of color coding to enhance food safety and minimize cross-contamination risks in restaurant establishments by aligning workspaces with HACCP principles

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, HACCP, кольорове кодування, безпечність харчових продуктів, ресторанний бізнес, функціональне зонування, санітарія, color coding, food safety, restaurant industry, functional zoning, sanitation

Бібліографічний опис

Тимощук, С. Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP / С. Тимощук, О. Кузьмін, О. Хареба // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 383.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced