Комплексний підхід до створення бездріжджових булочних виробів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено створення бездріжджових булочних виробів з використанням пшенично-медової закваски та гарбузового порошку, що дозволяє підвищити харчову цінність, покращити органолептичні властивості та задовольнити попит на здорові харчові продукти
The study explores the creation of yeast-free bakery products using wheat-honey sourdough and pumpkin powder to enhance nutritional value, improve organoleptic properties, and meet the growing demand for healthier dietary options

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, бездріжджовий хліб, yeast-free bread, гарбузовий хліб, pumpkin bread, закваска, sourdough, органолептичні властивості, organoleptic properties, збалансоване харчування, balanced nutrition

Бібліографічний опис

Комплексний підхід до створення бездріжджових булочних виробів / О. Нєміріч, Н. Заболотний, О. Кузьмін, М. Столяренко // Scientific Research: Theoretical Foundations and Practical Applications : proceedings of the VІІ International scientific and practical conference, 24–26 January 2024. – Vienna, Austria : International Scientific Unity, 2024. – Pp. 150–151.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced