Концепція солодких страв зниженої калорійності

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійні
The article explores the concept of low-calorie desserts as a promising approach for the restaurant industry, addressing consumer demand for healthy eating by replacing high-calorie ingredients with low-calorie alternatives

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, знижена калорійність, солодкі страви, здорове харчування, ресторанний бізнес, цукрозамінники, низькокалорійні інгредієнти, low-calorie, desserts, healthy eating, restaurant business, sugar substitutes, low-calorie ingredients

Бібліографічний опис

Ятченко, О. Концепція солодких страв зниженої калорійності / О. Ятченко, О. Кузьмін, І. Дударєв // HoReCa. Наукові ініціативи : тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції, 22 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : ДТЕУ, 2024. – С. 427–428.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced