Концепція солодких страв зниженої калорійності
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійні
The article explores the concept of low-calorie desserts as a promising approach for the restaurant industry, addressing consumer demand for healthy eating by replacing high-calorie ingredients with low-calorie alternatives
The article explores the concept of low-calorie desserts as a promising approach for the restaurant industry, addressing consumer demand for healthy eating by replacing high-calorie ingredients with low-calorie alternatives
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, знижена калорійність, солодкі страви, здорове харчування, ресторанний бізнес, цукрозамінники, низькокалорійні інгредієнти, low-calorie, desserts, healthy eating, restaurant business, sugar substitutes, low-calorie ingredients
Бібліографічний опис
Ятченко, О. Концепція солодких страв зниженої калорійності / О. Ятченко, О. Кузьмін, І. Дударєв // HoReCa. Наукові ініціативи : тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції, 22 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : ДТЕУ, 2024. – С. 427–428.