Study of the chemical composition of berry powder for the production of instant drinks for military use
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
It is shown that received advisable to use the obtained powders for the production of an instant powder drink for military personnel and to include the drink in the basic nutritional standards.
Показано, що отримані порошки доцільно використовувати для виготовлення розчинного напою для військовослужбовців та включення готового напою до складу основних норм харчування
Показано, що отримані порошки доцільно використовувати для виготовлення розчинного напою для військовослужбовців та включення готового напою до складу основних норм харчування
Опис
Бібліографічний опис
Havryliuk, O. Study of the chemical composition of berry powder for the production of instant drinks for military use / O. Havryliuk, I. Goyko, N. Sherstiuk // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 7 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 121–122.