Особливості викладання освітньої компоненти «Інтелектуальна власність» у підготовці здобувачів вищої освіти
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Проаналізовано значення освітній компонент «Інтелектуальна власність» у програмах підготовки фахівців із харчових технологій та індустрії гостинності.
The importance of the educational component "Intellectual property" in the programs of training specialists in food technology and the hospitality industry was analyzed.
The importance of the educational component "Intellectual property" in the programs of training specialists in food technology and the hospitality industry was analyzed.
Description
Citation
Дулька, О. Особливості викладання освітньої компоненти «Інтелектуальна власність» у підготовці здобувачів вищої освіти / О. Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 402–404.