Особливості викладання освітньої компоненти «Інтелектуальна власність» у підготовці здобувачів вищої освіти

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проаналізовано значення освітній компонент «Інтелектуальна власність» у програмах підготовки фахівців із харчових технологій та індустрії гостинності.
The importance of the educational component "Intellectual property" in the programs of training specialists in food technology and the hospitality industry was analyzed.

Description

Citation

Дулька, О. Особливості викладання освітньої компоненти «Інтелектуальна власність» у підготовці здобувачів вищої освіти / О. Дулька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 402–404.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By