Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено комплексоутворення плюмбуму з лейцином. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.
There wax researched a complex formation of lead with leucine. There was determined composition and stability of such complex formation.

Опис

Ключові слова

комплексоутворення, complex formation, амінокислота, плюмбум, протекторні властивості, protector properties, amino acid, lead, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином / Є. Є. Костенко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2010. - № 29. - С. 6-8.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced