Система управління якістю та безпечністю оздоровчо-вітамінних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливості впровадження системи моніторингу безпечності та якості при виробництві вітамінно-кавового напою «Пряний гарбуз з горіхами» у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано технологічний процес із застосуванням принципів НАССР, визначено критичні точки контролю та розроблено заходи санітарно-гігієнічного контролю. Встановлено, що впровадження системи моніторингу сприяє підвищенню безпечності, стабільності якості продукції та оптимізації виробничих процесів відповідно до сучасних вимог харчової індустрії.
The possibilities of implementing a safety and quality monitoring system in the production of the vitamin-coffee drink "Spicy Pumpkin with Nuts" in foodservice establishments are considered. The technological process was analyzed based on the HACCP principles, critical control points (CCP) were identified, and sanitary and hygienic control measures were developed. It was found that the introduction of the monitoring system enhances product safety, ensures quality stability, and optimizes production processes in accordance with modern food industry standards.

Опис

Бібліографічний опис

Система управління якістю та безпечністю оздоровчо-вітамінних напоїв / І. Шейна, М. Омельченко, О. Кузьмін, О. Михайлова, Б. Михайлов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 3. – С. 385

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в