Проєкт кондитерського цеху ТОВ “Кондитерська фабрика “Східні ласощі” (м. Кропивницький) потужністю 20 т за зміну кондитерських виробів з отримання зернових батончиків за удосконаленою рецептурою на основі кукурудзяних пластівців, збагачених журавлиною, чорницею, курагою та волоськими горіхами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Скрипка, М. О. Проєкт кондитерського цеху ТОВ “Кондитерська фабрика “Східні ласощі” (м. Кропивницький) потужністю 20 т за зміну кондитерських виробів з отримання зернових батончиків за удосконаленою рецептурою на основі кукурудзяних пластівців, збагачених журавлиною, чорницею, курагою та волоськими горіхами : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Скрипка Марія Олександрівна ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2024. – 70 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в